28. toukokuuta 2008

Ruutahinkit

Vauvalla ja mulla on probleemi: ruiskudaisarit. Juniori ei tykkää kun maitoa ruutaa kuin paloletkusta. Siinä vaiheessa kun ruiskutin käynnistyy, sylkäisee Nyppy nännin suustaan ja napsauttaa huulet yhteen ja ihan suppuun ja katsoo mua närkästyneesti. Sitten kun Taateli arvelee virtauksen tasoittuneen, hän taas hamuaa tisun suuhunsa. Sitä ennen holtiton ruutatissi ehtii kastella Vauvan, rintsikat, molempien vaatteet ja muka suojana olevan harsonkin jos en seuraa tilannetta haukkana koko ajan.

Holvaavasta diiselistä on seurauksena ylensyöminen ja buglu. Tänään on vaihdettu kuteet kolmeen kertaan em seikasta johtuen. Osansa bugelista on saanut nojatuoli, mutsin vaatteet, sohva ja matto. Haistaan kotoisasti happamalle maidolle.

Mulla oli ilon päivä: siviilihousut meni vihdoinkin jalkaan! Jahuu! En kuitenkaan vielä toteuttanut aikomustani hirmuisista shoppailurgioista, vaikka kaupungilla kävinkin hiplailemassa kevätasuja. Tajusin, että en voi vielä pitkään aikaan (toivottavasti) panostaa täyspainoisesti puseroihin ja tunikoihin ja mekkoihin kun on tää imetyshomma. Nääs nääs.

3 kommenttia:

juuri kirjoitti...

täällä myös kunnon ruiskut. Eilen vain tuijotin suu auki, että kuinka kauan tuota ihan omin voimin tulee. Ja meilläkin tytsy välillä meinaa hermostua, kun haluaisi rauhassa vain lutkutella tisua, mutta maitoa vain ruiskuaa. Hahaa, mutta parempi kai näin päin kuin se, että ei tulisi ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Huuruja tuoksuttelemassa.

Hanna kirjoitti...

Juuri - Joo-o, parempi ruutaten kuin ruinaten, ehhehe! ;oD

Sannie - :o)