2. kesäkuuta 2008

Mökillä

Oltiin Perheen kanssa mökillä yö. Tarkoitus oli olla kolme yötä, mutta yksi piisasi meikäläiselle... Vauva-riepu nääs otti hirmuisen stressin uudesta paikasta ja haki tietty lohtua turvadaisarista, ainokaisesta tutusta asiasta oudossa ympäristössä ja kummallisten hajujen ynnä äänien keskellä (=lehmänkakka ja kuovit). Jos ei ollut lutkutin suussa, niin hän Huusi. Aika isolla äänellä. Siispä möllötettiin mökissä klo 19-01 tissi ikenien välissä. Mies grillasi ja söi herkut itsekseen. Mua vähän vitutti. Onneksi Esikoinen ei häiriintynyt Juniorin huudosta.

Klo yhden ja aamu-seitsemän väliin mahtui lukematon määrä imettämistä, vaipanvaihtoja (Juniori kakkaa likipitäen joka ikisen syöntikerran jälkeen), yöpuvunvaihtoa (pissat karkas vaipasta), hyssyttelyä, rintsikansuojuksenvaihtoa (lievää ylituotantoa maitotehtaalla kun on niin kovasti syöty) ja sen sellaista. Kaikki tietysti pilkkopimeässä käsikopelolla, hetkittäin peräti kännykän kelmeässä tuijussa.

Että yksi sellainen yö piisasi.

Aamulla ihana Armaani hoiti puuronhimoisen Isosiskon ja me Beibin kanssa nukuttiin yhteentoista. Mahtavaa!!!

Nyt kun päästiin kotia, niin Nyppy meni nukkumaan klo 23, ihan niinkuin yleensä aina. Halleluja!

Mainittakoon vielä, että Täti Mökkinaapuri kävi olemassa kylässä neljä tuntia. NELJÄ tuntia siis. Keskusteltiin, tai minä sujuvasti kuuntelin ja nyökyttelin, mm. Miehen Serkkupoikien piereskelytaipumuksista pikkukosseina: toinen oli niin kova piereksimään että ihan mahdotonta oli se piereminen ja toista ei paukututtanut ikinä ollenkaan. Voi jösses. *silmienpyörityshymiö*

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VOi jummi mikä reissu. Ja mikä vierailu... N-E-L-J-Ä tuntia on jo aikasta pitkä aika. Huh!

Anonyymi kirjoitti...

HITSI;voin kuvitella aromit,mitkä lähtee lehmän p...a ja vauvan tavaran sekamelskasta.Ja kuovit ja naapurin täti rääkyy. APUVA. Nainen,sä olet tähti ;)