8. tammikuuta 2009

Askelia

Silmäin lepuutusta Isojen Vauvojen turvaistuimessa.

Pieniä askelia ihmiskunnalle, mutta Isoja Juttuja Tillikaiselle: siirtyminen astetta suurempaan auton turvaistuimeen ja ruokailut syöttötuolissa istuen. Sitteri pistetään naftaliiniin.

Lutikka oli ihmeissään kun istuksi Isojen Vauvojen turvatuolissaan. Silmät suurina hän tuijotti pelkääjän penkillä istuksivaa meikäläistä ja ikkunasta näkyviä valoja. Passaa siinä nyt katella. Ja saattoipa penkissä ottaa tupsluuritkin.

Ruoka tuntuu maistuvan paljon paremmalta istuma-asennossa kuin lievässä takanaojassa. Ei sillä että se huonosti olisi maistunut ennemminkään, mutta nyt se vasta maistuukin! Kyllä syöttötuoli on nimensä veroinen!

Ja asiasta toiseen: Meidän Vauvasta taitaa tulla isona deathmetallisolisti. Ainakin saundi on lupaava kun hän karjuu kitapurjeet lepattaen ruokaansa tai tylsistymistä yksinäisinä öisinä tunteina punkkansa pohjalta. Huudossa ei ole vibraa eikä erilaisia sävyjä, vaan se tulee syvältä kurkusta hieman käheänä aaaaaarrrrrrraaaaararrrrrrgggghhhhhh-tyylisenä karjaisuna. Ihan kuin Mayhemin laulajalla.

Ei kommentteja: