16. marraskuuta 2008

Uusia Juttuja

Pikku Lutikalle on avautunut ihan Uusi Maailma puolivuotispäivän myötä: Hän On Noussut (nostettu) Istumaan Rattaissa! Mahtavaa! Kuukuna tuijottaa suu suikeana ympäröivää maailmaa ja ihmattelee. Ihmettelee isolla iillä, kun on niin kauheasti kaikkea ihmeellistä koko ajan joka paikassa! Hirveästi ihmisiä autoja taloja värejä puita valoja kaikkea kummaa mistä ei edes tiedä mitä ne on. Siksi pitää Ihmetellä ja Tuijottaa, Tutkia ja Tapittaa.

Uusi löytä äänirintamalla on päristely. Se on erityisen miellyttävän tuntuista ja kuuloista suoka suussa. Lihasose resonoi kaikista parhaiten, hyvänä kakkosena tulee kaurapuuro, joskin se on hieman klönttistä jotenka sen lentorata ei ole ihan puhdas. Mutta ihan hyvin roiskuu silti.

Tänään Pumppu oli köökin lattialla tsiigailemassa paikkoja. Jätin hänet paikkaan A naama kattilakaappiin päin. Kohtapa hän oli siirtynyt paikkaan B ja naama oli jääkaapin suunnassa. Pian hän oli keplotellut kohtaan C ja kolautti otsansa astianpesukoneeseen. Hirmuinen huuto, ihan kyynelien kanssa. Siitä se Kova Kolhujen Koulu alkaa. (Sivusilmällä tarkkailin miten Nuppi liikkuu ja totesin, että taaksepäin hän kulkee kaikista lujimpaa. Melkein yhtä nopeasti kuin kohmeinen etana.)

Ei kommentteja: