19. marraskuuta 2008

8 kg ja 68 cm


Nuhvetti kävi puolivuotisneuvolassa. Painoa oli tasan kahdekasan kiloa ja pituutta 68 senttiä. Hyvin kasvaa. Terkkari oli kirjannut korttiin mainesanat "aktiivinen vauva".

Tillin peräpää toimii joskus jopa kolme kertaa päivässä, yleensä hetikohta ruokailun jälkeen. Naama muuttuu tuskanpunaiseksi ja kuuluu kauheaa ähinää kun hän työstää. Kaamean punnerruksen ja ähkimisen saattelemana vaippaan ilmestyy yleensä pikkurillin kynnen kokoinen papana. Haju on sangen muheva, jotenka pallura on totisesti tiukkaan tiivistettyä sitä itteään!

Vauvojen lelut ei paljon enää Tiilikaista kiinnosta. Pitäisi saada Isosiskon nuket käsittelyyn. Arvatenkaan se ei onnistu, koskapa tavaroistaan äärettömän tarkka Esikoinen nappaa tärkeimmät lelunsa salamana pois Kuolakidan kynsistä. Ja Tilliä kyrsii niin että pääsee huuto. Ja minä yritän sanoa, että saa se vauvakin niillä leluilla leikkiä, johon Isosisko tuumaa, että ei saa kun ne on mun. Ja sitten hän noutaa Tillille viihdykettä, niinkuin vaikkapa nuken kengän. Tai helistimen. (Joka ei kiinnosta pätkääkään.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oon tätä blogia jonkin aikaa seurannut ja hyvin vähän isosiskosta kerrotaan mitään. Onko hänelle oma blogi jossain?

Hanna kirjoitti...

Anonyymi kommentaattori, Isosiskon seikkailuja voipi seurata Kumikanalan puolella. (www.kumikanala.blogspot.com)