9. heinäkuuta 2008

Neuvoloita

Pallura kävi neuvolassa tänään. Mittaus oli taas ihan kauheeta kun kinttu venytettiin suoraksi ja mutsi piti poskista kiinni, ja vielä kamalampaa oli nieleksiä rota-rokote. Puolet siitä ja koko mahalaukun sisus pulahti rinnuksille kun oli niin HIRVEÄN makuista ainetta ja terkkari ruutasi sen suoraan kurkkuun. Voi Vauva-riepua.

Painoa oli tullut kuukaudessa taas 1,2 kg, mutta pituutta vain kaksi senttiä. Kun isosiskoonsa vertaan, niin 2-kuisena Tilli painaa 220 g enemmän, mutta Esikko oli liki kolme senttiä pitempi. Siskokset Ohukainen ja Paksukainen!

Toivottavasti rokote ei aiheuta mitään inhoja sivuoireita kun huomenna lähdetään tien päälle ja reissuun.

Onkohan mulla taas joku hormooni herkässä kun piti tippa linssissä olla tuolla neuvolakeikalla. Terkkari kun testasi Tiilikaisen sosiaalisia taitoja, niin pikkuinen hymyili oudolle tätille niin nätisti että ihan itkettään alkoi. (Mua siis.) On se niin söpö ja suloinen ja ihana ja lutunen tuo meidän Pallopää. Olen ihan rakastunut. (Ja niin tuntuu olevan Isosiskokin kun haluaa koko ajan antaa Vauvalle pusuhaleja.) (Ja selvästi isänsäkin tykkää.)

Mulla oli lopputarkastus eilen ja läpi meni niin että heilahti. Vähän huvitti kun lääkäri oli sellaista suorapuheisempaa sorttia. Ehkäisystä ja kierukasta keskusteltiin. Sitten Tohtorinna kysäsi että "pärjäättekö kortsuilla siihen asti kunnes kiekuran voi asentaa?" Hehee, ei mitään hymistelysievistelyä! Vaikka sitten kyllä yksissä tuumin todettiin, että petipython saa olla ihan rauhassa vällyjenkalta kun on tuo yksi Ehkäisijä nukkumassa vieressä...

Ja rimpsallakin kävin eilen! Kertakaikkiaan neljäksi tunniksi liukenin Perheen luota kun kävin Tyttökaverin kanssa leffassa kattomassa Sinkkuelämän. Pöh. Jossain määrin hukkaan heitettyä rahaa, koska paikotellen leffa oli niin kökkö että ihan piti tuntea myötähäpeää näyttelijöiden puolesta. Varsinkin Steven ja Mirandan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

..täällä taas.Kyllä sä osaat hauskasti kirjoittaa,aivan kuin asiat ovat ;) Mukavaa reissua teille

Anonyymi kirjoitti...

Hi hii, meillä on esikoinen se Ohukainen ja tää kuopus se Paksukainen... :*)
t;p

Hanna kirjoitti...

Äityli ja pisakko, mukava kun kävitte ja jätitte sanoja!:oD