7. kesäkuuta 2008

Tilli Tiilikainen

Vauvanen on suloinen tuijottaja. Häet tunnetaan näillä nurkilla nimillä Tappi Tapittaja ja Tilli Tiilikainen kun tapittaa ja tillistelee mykkänä sitä sun tätä. Hän tapittaa erityisen mielellään kantoliinassa, autossa ja suurella äänellä ääntävän imurin vieressä. (No, kaikista Paras Tillityspaikka vaikuttaa olevan äiskän vieressä sängyssä tisu suussa. Ja ilman tisuakin kun imu hellittää yösyönnin jälkeen.)

Ensi tiistaina on 1-kuukautisneuvola. Veikkaan, että Pimun paino on noussut kilon verran.

Jestas sentään, Vauveli on tosiaankin jo melkein kuukauden ikäinen! Ja tähän ikään mennessä hän on ehtinyt jo kaikenlaisiin paikkoihin: hän on käynyt nukkumassa kahdessa eri ravintolassa, mökillä, monissa kyläilypaikoissa ja kaupoissa. Hän on osallistunut juhlapäivällisille, missä miehet pukeutui mustiin ja vanhat rouvat helminauhoihin. Hän on ottanut vastaan ensimmäiset iskut ja lukuisat suukot Isosiskolta, nukkunut iskän karvarinnalla ja nojaillut äiskän mahamakkaroihin. Hän on ihana tyttö, suloinen pieni tuijottaja isojen tummansinisten silmiensä kanssa.
Tässä on Neitonen kiinalaisessa asussaan, jonka sai tuliaisena Tädiltään. Aika näppärä (?) puku, varsinkin ilmakylpyjen ottamiseen...





1 kommentti:

Maiu kirjoitti...

Hihhih mikä vauvan asu! :D