11. kesäkuuta 2008

Risto

Tiilikainen ei halunnut nukahtaa eilen illalla. Äitinsä oli hermoromahduksen partaalla klo 00:44, kun Vauva vaan tapitti ja karjahteli. Mikään asento ei ollut hyvä, tissi ei (enää) maistunut, vaippa oli kuiva, kapalo ei rauhoittanut. Kaikkeni yritin ja sitten hermostuksissani täräytin Miestä nyrkillä ohimoon, jotta tee jotakin! No, hän otti Tiilikaisen, hyssytti hetken, asetti Mäkättäjän rintakarvojensa sekaan ja katso: Vauva nukahti. Äitinsä nukahti myös, isästään en tiedä.

Tänään Tyyppi onkin nukkunut koko päivän. Toivottavasti nukkuu yönkin.
Isosisko kertoi aamulla, että minun jakastaa vauvaa. Oijoi, hän ei ole vielä kertonut rakastavansa ketään muuta. Ihana Isosisko on meidän Vauvalla!

Kyläilijät on kyselleet muka ovelasti Ipanukselta, että mikä Vauvan nimi on. Topakasti Esikko tuumaa, että kisto! Ensin luulin hänen tarkoittavan, että Vauvan nimi on Risto, mutta sitten hokasin, että Taateli tarkoittaa tietysti siskoa.

Siskon nimiasiassa on otettu kenties pieni askel eteenpäin, koska Mies on hyväksynyt kaksi ehdotusta etunimeksi. Saataispa pähkäiltyä vielä kumpi niistä on Se Oikea Nimi...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sinua odottaa palkinto blogissani

Hanna kirjoitti...

Kiitos kaunis!