7. helmikuuta 2008

28+2

Neuvolakeikka sai vaan pahalle tuulelle. Terkkaria ei vois vähempää vissiin kiinnostaa meikäläisen olotila, koskapa ei kertaakaan kysynyt miten menee ja mitä kuuluu. Otti vaan lukemat ylös (kaikki normaaleja) ja pisti lääkärin puheille.

Lääkäri ei ollut yhtään kiinnostuneempi. Rutiinitoimenpiteet ja pihalle. Ei korvaansa lotkauttanut kun kerroin mahan yläosan poltteesta sanoilla "helevetinmoinen tuska" ja luonnehdin selkäkipua sanoilla "on todella vaikea olla kun pitää kiemurrella eikä hyvää asentoa löydy millään". Tuumasi että työasentoon voisi kiinnittää huomiota. Elä hemmetissä?! Tuo olikin ihan uutta!

Jonakin päivänä pitäisi tipahtaa postista kutsu sairaalan äitipolille myoomatsekkaukseen, lääkäri laittoi lähetteen menemään.

On tosi ankea olo. Esikoisen aikana mun Neuvolan täti oli tosi herttainen ja mukava, jutteli kaikenlaista ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Nyt kaikki on toisin. Seuraava vitutuksenhakukerta on kahden viikon kuluttua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi höh tuollaista neuvolatoimintaa. Ärrr! Auttaisko selkään mikään tukivyö? Ei muuta kuin saikulle vaan jos fysiikka pettää.

Hanna kirjoitti...

Tanja - Saikku houkuttaa kovasti. En ole nyt kokeillut tukivyötä, mutta Neppiä odottaessa mulla sellainen oli, en vaan voinut käyttää kun se ahdisti ja puristi niin perkuleesti.