22. lokakuuta 2007

12+6

Ei mitään uutta tällä mahamalla. Väsyttää, yököttää, ruoka ei maistu, väsyttää, väsyttää, ummettaa, plääh. Välillä daisareita kivistää. Vessassa pitää ravata yhtenään, yötä päivää. Plääh. Esikoista odotellessa kaikki tämä tuntui niin jännittävältä ja fantsulta, nyt vaan plääh. Eikä ole kyllä aikaakaan ajatella ihania vaaleansinipunaisia vauva-ajatuksia, kun Huomionviejä roikkuu jalassa.

Siirryin äitiyshousuihin. Tuntuu mukavalta kun ei purista eikä kiristä. (Paitsi että vyö, millä pöksyt on kurrattava mahan alta kiinni kun pömppö ei vielä ole tarpeeksi iso itsekannattavaksi kainalohousunpitäjäksi, kiristää.)

Nukuttiin Esikoisen kannsa hirmuisia päiväunia viikonvaihteessa, kolme tuntia putkeen. Ihanaa! Kaupungillakin käytiin källäileen, mutta shoppausreissu jäi tyngäksi kun meikäläiselle tuli kylmiä ja kuumia aaltoja ja vessahätä ja nälkä ja ahdistus. Mikään ei ole niinkuin ennen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo minäkin olen nukkunut päivittäin 2-3tunnin päiväunet ja sit illalla on taas tajuton väsymys...no jospa tämä väsymys helpoittas jossain vaiheessa.
(6+0)

Hanna kirjoitti...

Joo, kyllä tämä iänkaikkinen väsy joskus helpottaa. Ennemmin tai myöhemmin. Pakkohan sen on?!? ;o)