14. syyskuuta 2007

7+1

Kävi oksennus suussa, mutta sain nielaistua ennen kuin ruilahti neukkarin pöydälle. Nastaa.

Väsymys on löytänyt uuden tason. Aamuväsymys on ihan normaalia, mutta esim. eilen illalla, kun olin herännyt klo 6, ollut 10 h töissä ja sen päälle vielä 2 h viittomakielen kurssilla, niin kotia tullessa vähän väsytti. Istuin sohvalle, enkä kyennyt mihinkään. En jaksanut mennä vessaan, vaikka olo oli kuin palokunnan hevosella. En jaksanut syödä, vaikka oli niin nälkä että maha olisi vetänyt em. hevosen. En jaksanut edes istua, mutten uskaltanut panna pötkölleenkään kun uni olisi ottanut haltuun, enkä ollut käynyt vessassa tai syönyt. Pystyin vaan möllöttään apaattisena. Olipa pöllö olo.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Täällä ikuinen vauvakuumeilija tuli kurkkaamaan kun törmäsin blogiisi blogilistalla. Onnea kakkosen odotuksesta..tiesithän että mitä huonompi olo äidillä on sitä paremmin vauva voi..itse ensimmäisestä raskaudesta pahoinvoivana viikolle 28 :) terve tyttö tuli. Voi kun minäkin saisin vielä joskus kakkosen. kaksi keskenmenoa peräkkäin kokeneena tuntuu, ettei tunnelin päässä näy yhtään valoa. mutta anyway, onnea sinulle tuhannesti!

Hanna kirjoitti...

Moikka Juhlatar! Kiva kun jätit jäljen käynnistäsi ja kiitos tsemppauksesta. Toivon että pikku-kakkonen tulee teillekin. :o)