18. syyskuuta 2007

7+5 -> 8+0

Neuvolassa kävin. Terkkari laski että nyt on odotusajanlaskua 8+0 eikä 7+5 niinkuin luulin. Sehän meinaa että laskettu aika siirtyi huhtikuulle, 29.4. on se. Näillä näkymin. Sehän voi siirtyä kun aletaan ultrakojeella tirkisteleen Kakkosta.

Neuvolan punnitukset, mittaukset, pistokset ja haastattelut ei ole muuttuneet parissa vuodessa mitenkään. Samat oli jorinat ja saman mallinen oli pahvilautanenkin, johon pissanäytteen tiristin. Terkkari yritti kuulostella Kakkosen sydäntä, mutta pikku-ponin laukkaa ei vielä kuulunut. Jospa parin viikon kuluttua, kun on seuraava aika, jumpsutus kuuluisi jo doplerilla.

Mainitsin täti Terkkarille myomastani. Hän kehotti tilaamaan dokumentit sairaalasta ja sen tein. Esittelen niitä seuraavalla kerralla tohtorille, joka päättää tarvitaanko aikaisia ultrakatsastuksia, vai jätetäänkö asia hautumaan.

Pomolle ja yhdelle Työkamulle kerroin tilastani. Molemmat olivat ihan intona, Pomo varsinkin. Muille läheisille työkavereilla asia paljastunee ylihuomenna kun menemmä tiimipäiviä viettään Tampereelle. Tuntevat mut sen verran hyvin, että kun mulle ei sidu maistu, niin sitten On Varmasti Kyse Raskaudesta...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs bongasinkaan, onnea kovasti ja paljon! Paketti on jo lähdössä postiin, ollut työkassissa jo viikonpäivät, ja menee aina postilaatikon kohdalla piiloon. Hrmh!

Terguin T

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on yksi samassa tilassa oleva. Omien laskujen mukaan viikoja saman verran kuin sielläkin =) Ja pahoin voidaan myös täällä, koittakaamme kestää se itse kukin! Minä vaan joudun odottamaan ekaa neuvolaa viellä kaksi ja puoli viikkoa. Mutta onnea vaan maha-asukista!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin ja luin. Ja tiedän, milloin Esikoinen ei ole hymyhyttynen... ;)

Hanna kirjoitti...

T - Kiitos onnitteluista ja paketista! Perille tuli molemmat, ja paketin sisältö on jo katsastettu. Aika hauskoja juttuja! :o)

Ja te kaksi muuta Kommentaattoria - Onpa mukava kun olette jättäneet jälkenne. (Jälkimmäiselle sanoisin vielä, että niin tiedän minäkin nyt kun Hänen Apinansa otti hatkat. Aika hankalaa on elämä ilman Rakkainta karvatusseroa.)