11. toukokuuta 2009

Pian Vauvankantaja on vauvansa kantanut vauvavuoden loppuun

Täältä löytyy kuvaelma Erään Perheen Eräästä Aamusta.

Lutikan Vuosipäivä koittaa ylihuomenna. Blogistaniassa tämä merkitsee sitä, Vauvankantaja on vauvansa kantanut vauvavuoden loppuun ja tämä blogin on tullut tiensä loppuun.

Koska ainakin laskurista päätellen kirjoituksiani on joku joskus lukenut, olisi tosi mukava jos te siellä ruudun toisella puolella olevat jättäisitte jäähyväistervehdyksen.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hö! Kai nyt jatkat taaperontaluttajana tai muuna äiti-inehmona täällä blogisfäärissä?

Nyysk.

Tahruska kirjoitti...

Tämä kiittää ja kumartaa, kiitos jutuistasi :) Leppoisaa jatkoa perheellesi! (täällä myös kovasti kaivattaisiin jatko-osaa seikkailuillenne, jos sellaista jossain päin nettiä on tyrkyllä)

Niisku kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista!
Mukavaa jatkoa ja aurinkoista kesää:)

Hanna kirjoitti...

Erinomaista synttäriä Tillikaiselle! Toivottavasti neidin seikkailut jatkuvat blogimaailmassa vielä jossain toisessa osotteessa. :)

Sari - MrsAgatha kirjoitti...

Minäkin kiitän ja toivon jatkoa toisessa blogissa! =)

Sari kirjoitti...

Harmi, kun Tillin tarinat loppuu, kun niitä on ollut mukava lukea, kun oma Tirri on melkein saman ikäinen. Tillille aj isosiskolle ja koko perheelle mukavaa jatkoa ja Kumikanalan puolella tavattakoon. :)

Sanna kirjoitti...

Voih, tämä on ollut ihan lemppariblogejani ihan Tillin syntymästä asti. Kirjoitat niin kivasti, että hymy nousee huulille vaikka olisi itsellä ollut kuinka huono päivä. Oikein ihanaa jatkoa koko perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

No voi. Ethän sä ihan kokonaan kuiten bloggailua lopeta? Mä oon täällä käyny vaiks miten useasti, läheskään aina en tosin oo keksinyt mitään yhtä nerokasta kommentoitavaa kuin kirjoituksesi ovat olleet :)
Varsinkin silloin kun kaipaan jotain piristystä päivääni etsin blogisi enkä _koskaan_ ole pettynyt :)
SUURkiitos ja kaikkea ihanaa kevääseenne ja perhe-elämään toivotellen,

Aronia

Limppu kirjoitti...

No voi kurja, kun lopetat:( Tuntuu, että kaikki kivat blogit haudataan ja vielä nyt samaan aikaan, nyyh! No, mut kuitenkin, hyvää jatkoa teidän perheelle ja aurinkoista kesää:))

Hanna kirjoitti...

Ihanaiset kommentaattorit, kiitos kun jätitte viestiä! :oD

Enhän mä osaa olla kirjoittamatta ja täytyyhän Jälkeläisten Elämää dokumentoida ihan kansantieteellisistäkin syistä, jotenka Lutikan elo päivittyy lähipäivistä alkaen osoitteessa http://kumikanala.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Lutikka ja äiti! Tänään ollaankin jo sitten taaperoita. Mihin se aika rientää?
<3 Marsu

Anonyymi kirjoitti...

Täällä yksi hiljainen seuraaja... Kivasti kirjoitat lapsiperheen arjesta. Aurinkoista kesää! Niin, ja Lutikalle synttärionnittelut!

Salamanteri

Maaria kirjoitti...

Kiitokset Vauvankantajalle ja onnittelut Lutikalle! Ihanaa on ollut seurata omaa tyttöstä vähän yli kuukautta vanhemman Nahkakuulan tempauksia. Kumikanalaa seuraan tiiviisti tästä eteenkinpäin.

äityli kirjoitti...

Ihana on blogisi, vieläkin saa hymyn huulille viime kesäinen mökkeilynne, kun kuovi huutaa ja p..a haisee :) IHUNATA KESÄÄ !!