14. maaliskuuta 2009

Ruikuli

Meillä on kuratauti. Lutikka ruikki eilen sekä ylä- että alapäästä, tänään vain jäljempänä mainitusta. Eikä ne mitään pikkusatseja ole! Tai yksi latinki on tälle päivälle tullut ja sen seurauksena koko lapsi piti kylvettää Bauhausin invavessan lavuaarissa. (Olipa fiksu veto lähtä ostamaan ne keittiön kaapinovien vetimet koko jengillä, mutta kun yöllä ei tullut ruikulia eikä aamullakaan, niin arveltiin että sen verran voidaan äkkiä käväistä...)

Siis joo, sitä ihtiään oli tursunnut vaipasta lapaluiden korkeudelle ja sitten kun sain bodyn päältä pois, niin tavaraa oli levinnyt kainaloihin, käsivarsiin, päälaelle, mun vaatteille, laukulle, housuille jne jne. Mukana ei tietenkään ollut vaihtovaatteita, vaippa onneksi kuitenkin. Kätevä Emäntä käytti omaa kaulahuiviaan pyyhkeenä ja riipi Isosiskolta aluspaidan Tillille ylävartalon ensiapuverhoiluksi.

Eniten harmittaa Isosiskon puolesta, koska tarkoitus oli viettää 3-v synttäreitä kaverien kanssa, mutta suunnitelma meni täten kuralle. Eikä hän päässyt kovasti odottamaansa konserttiinkaan. Höh. (Tai siis voihan paska.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä reissu teillä ollut! Meilläkin tämä samainen tauti on jyllännyt lapsilla, me miehen kanssa ollaan vältytty........toistaiseksi. Tytöllä tuli vain yläpäästä, poitsulla kerran ylhäältä ja paristi alhaalta. Mä en vaan tajuu, että miten me todellakaan ei olla sitä miehen kanssa saatu. Kun kuitenkin tässä viimeisen viikon aikana on nenässä haissut vain ja ainoastaan jonkun joku erite ja niitä on sitten konttaamalla siivottu sohvista, matoista ja lattioista. Mutta kurja tauti on. Paranemisia sinne teille:)

Hanna kirjoitti...

Limppu, kuulostaa tutulta... :oP