22. tammikuuta 2009

Hyvä yö, parempi päivä (ainakin äitillä)

Ah, kuinka virkeä ja levännyt olo onkaan 7 tunnin katkeamattomien unien jälkeen! Ihana suloinen Tillikka antoi vanhemmilleen armon menneenö yönä ja koisi itse 10 tuntia putkeen. Enpä tiiä väsyttikö edellisen päivän jatkuva kitinöinti vai auttoiko ennen nukkumaanmenoa annettu särkylääke johonkin vaivaan.

Tänään iskä ja mamma lähtee suosikkibändin keikalle ja lapsukaisia tulee hoivaamaan Kaikista Rakkain Siskoni, the Täti. Isosisko on innoissaan, Pikkusisko ei kommentoi. Pikkusen huolettaa, kuinka Lutikka asettuu illalla, mutta onneksi KRT on kokenut näissä hommissa ja kestää huutoakin.

Ihanaa on päästä Miehen kanssa kaksistaan liikenteeseen!!! Ollaan odotettu tuota konserttia syyskuusta asti. Käydään vielä syömässä kaupungin parhaat mustekalarenkaat ennen h-hetkeä, vallan ihan oikeassa ravintolassa. Jee jee jee jee! Olen iloinen ja onnellinen!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikkelis,

Miten toi uni sana o siis todellakii saanut vauvan myötä aivan uskomattoman sävyn..:)Oon tässä kaverille (jopa sukualsille;))hehkuttanut että mein ukkeli nukkuu kellon ympäri ja sitä rataa;)No,nyt o ruennu menee siihe et nähää ilmeisesti pahoja unia ja sillo sitte tietty kiljutaan suoraa huutoa ja önistää pikkase rauhallisemmi...huokaus.Isäntähä ei siis herää näihi juttuihi mut joku muu kylläkii;)

Onneks teillä o hoitoasiat järjestyny parhain päin:)Meil vasta mie mietin syksyllä hoitoa,mein vesselil ku o pikkase sellasia lääkekommervenkkeja,joten en viel ns raaski laittaa vaapukkaa vieraalle hoitoo..(7.5kk:tta nyt)

Mutta,hauskaa aikuisten iltaa teille;)ja aurinkoisia päiviä!

T:Eira