21. lokakuuta 2008

Se on adeno

Lääkärissäpä sitten käytiin kun tauti ei tunnu hellittävän. Viime yönä meni petivaatteet vaihtoon kun Ryyni rykäs yrjön syönnin päätteeksi ja vaippaan on lurissut liejua. Kuumetta on ollut ja olo sangen kurja.

Täti Tohtori diagnosoi yrjö-oksennus-kuume-nuha-yskän adenovirukseksi ja sanoi että itsestään menee ohi kun menee. Jotta suppoa hanuriin vaan. Paino oli tippunut 70 grammaa perjantaista, jotenka pahaa kuivumista ei vielä ole, mutta pikku-Pyörykkään pitäisi saada 8 dl nestettä/ruokaa vuorokaudessa ettei kuivaksi korpuksi muuttuisi. Korvat punottivat ja kitapyöryköissä oli peitettä, jotenka kuulottimia ja kurkkuakin saattaa kolotta. Jos kuume yhtäkkiä nousee, niin on syytä epäillä korvatulehdusta ja painella kipin kapin lääkäriin.

Sääliksi käy pientä Nurpukkaa. Ihmeen reippaana hän on illan ollut, päivällä halusi vaan olla sylissä ja nojata poskea olkapäähän. Ruokakin taas maistui, mutta kaikki tuli suihkuna ulos justiinsa kun hän pääsi kunnolla puuron makuun kiinni. Höh höh.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä Kuukuunaa, pikaista paranemista! Arvaappa minkä hengen tuotoksesi löysin, kun laitoin oman nimeni kuukeliin hakusanaksi? Jotain "saksanpähkinöistä". Kylläpä herkisti mielen.
-Marsu

Hanna kirjoitti...

Marsu - Ai sekö on vielä nettiavaruudessa... Itsekin sitä kattelin yhtenä päivänä tippa linssissä kun ne pähkinät oli NIIN pieniä silloin. Voi voi.