17. syyskuuta 2008

Popsi popsi

Tillikainen vaati huomiota tai tissiä tai jotakin KUULUVALLA äänellä ainakin 15 kertaa viime yönä. Hohhoijjaa. Meinaa väsy painaa silmää. Enkä saanut otettua päikkäreitä kun likat nukkui eri aikoihin. Enkä tietenkään voi illalla mennä ajoissa nukkumaan kun pitää kytätä telkkaria ja surffata ja lukea ja tehdä kaikkea sitä mitä päivällä ei voi kun aina joku on vaatimassa jotakin. On se rankkaa olla kotiäiti.


Hmm... Mitäs tämä on?


Mutta asiaan: Tilli söi elämänsä ensimmäiset porkkanat tänään. Ei mennyt naama pahasti mutkalle ja hän jopa nielaisikin jonnin verran pöperöä. Minusta tuntui hirveälle antaa lusikalla ruokaa pienelle vauvalleni. Liekö se johtuu siitä että kiinteisiin siirtyminen merkkaa Tiilikaisen jonkinmoista irtaantumista musta, mutta ihan varmasti se johtuu huonosta omatunnosta. Tyly mamma lähtee töihin eli ajattelee omaa mielenterveyttään eli omaa napaansa ennen Lapsen hyvinvointia ja siksi Vauva-riepu ei saa nauttia täysimetyksestä puolen vuoden ikään asti. (Vaikka eihän sitä tiedä olisiko muutenkaan saanut. Mutta nyt ei ole edes mahdollisuutta annettu.) Paskamutsi.

Loppukevennys: Siskokset kelli lattialla. Esikoinen päästi kaamean paukun ja sehän tietysti on kaikista hauskin vitsi ja naurattaa kippuraan asti. Mutta että kun Tiilikainenkin kikatti tilanteelle!? Onko pieruhuumorintaju periytyvää? (Mieheltä, ei multa! toim. huom.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä kumma, että vaikka olisi yöllä saanut nukkua max. tunnin pätkiä kerrallaan eikä päikkäreitä ollenkaan, niin illalla ei voi mennä aikaisin nukkumaan, ei niin sitten millään. Tarttee just pyörii netissä ja katsoo telkkarista kaikki tärkeimmät sarjat, kuten BB tai joku muu todella kehittävä ohjelma:) Toisin sanoen, ihan oma vika, kun väskättää. Mäkin saisin välillä nukkua vaikka seitsemän tuntia putkeen, jos menisin lasten kanssa samaan aikaan nukkumaan, mutta kun en mene. Sit ei sitä niin kutsuttua omaa aikaa olisi ollenkaan. Että niin kuin sanoit, on se rankkaa olla kotiäiti:)

Ai sä oot palaamassa töihin? Oot ehkä siitä kirjoittanutkin, mutta kysyn kuitenkin, että milloin? Teetkö lyhennettyä vkoa vaiko ihan täyttä? Vähänkö kadehdin sun tulevia ruokiksia ja kahvipausseja:))

Hanna kirjoitti...

Limppu, töihin palajan marraskuun alussa ja ihan täyspäiväistä viikkoa meinaan tehdä. Mies on likkojen kanssa kotona helmikuun puoliväliin, muuten en kyllä menisi mihinkään muualle nököttään tietsikan ääreen kuin kotisohvalle! ;o)