12. elokuuta 2008

Vauhkomieli Villisilmä

Tillikaisen pää ja silmät pyörii entistä villimmin kun pitäisi ehtiä katsoa kaikkea kaikkialla kaiken aikaa. Hirvee urakka! Isosiskosta on tullut entistä kiinnostavampi, aamullakin molemmat kikattelivat toisilleen kun porukalla kellittiin sängyssä heräilemässä. Olen n i i n onnellinen kun meitä Miehen kanssa on siunattu kahdella ihanalla tytöllä että piti taas vähän tirauttaa kun katselin lapsiamme. Sydän pakahtuu.

Nakkimakkaralla on huomenna kintunvenytys- ja puntarointipäivä. Lisää rota-rokotetta on nielaistava ja vissiin reisimakkaraankin tuikataan joku troppi. Huutoa siis tiedossa. Huutoa ja kitinää oli eilenkin ilmassa. Tilli ei nukkunut kunnon päiväunia ja kärtty oli äänessä. Tämä päivä onneksi on parempi.

Ukkonen jyrisee ja välillä tulee minuutin suihkusadekuuroja. Ilma haisee ihan kesälle! (Parempi kai myöhään uin milloinkaan?)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa lukea teidän vauva-arjesta ja arjen onnenhelmistä. Sinulla on kyllä todella kauniit ja suloiset tytöt siellä elämää sulostuttamassa. Ja isosisko alkaa olla ihan äitinsä näköinen.

Oikein aurinkoista syksyä ukkoskuuroista huolimatta.

Hanna kirjoitti...

Tanja - Kiitos mukavista sanoista. Aurinkoa ja hyviä vointeja teille myös! :o)