26. elokuuta 2008

Niitä näitä

Ei ole mitään uutta kerrottavaa Meidän Vauvan elämästä. Nyt hän nukkua tursottaa kolmatta tuntia kartanolla. Yöllä oli vaihteeksi levottomampaa, ruokaa piti saada kolmesti. Tai sitten hänellä oli yksinäistä omassa punkassa ja oli kaipuu mamman vierelle.

Kohta pitää kaivella syyskamppeet esiin. Onneksi on mitä kaivella... Tilliselle ei tosiaankaan tarvi ostaa yhtään mitään vaatetta, mutta silti aina jotakin tarttuu mukaan. Viimemmäksi noin tunti sitten ostin collegehaalarin kokoa 74 cm kun kirppiksellä ruuskattiin. Kohta alkaa olla 62:t pöksyt pieniä, bodyt vielä menee hyvin. Eipä ole ainakaan persjalka tuo meidän Juniori!

Kelalta tuli tilinauha ja siinä luki että maksetaan vanhempainrahaa. Ehkäpä jo noin kolmen kuukauden päästä saan tilinauhan Firmasta, mikäli siis suunnitelma Miehen koti-isyydestä toteutuu. Esikoisen kanssa Mies oli kotosalla nelisen kuukautta ja sama aikomus on nyttenkin.

Hoitopaikka-asiatkin mietityttää. Esikoisen Hoitotädille vapautuu kaksi paikkaa ensi vuoden alusta ja olisi aivan upeeta mahtavaa fantsua jos ne paikat saataisiin jotenkin keploteltua meidän sisarparille. Vanhempainvapaa loppuu helmikuun alussa ja sitten olisi vielä kesälomaa ja isyyslomaa ja sen sellaista, jotenka näillä näkymin Tillervo aloittaa hoitouran maalis-huhtikuussa. Voi voi. (Mutta jos olisi tuttu hoitopaikka, niin ei tuntuisi ollenkaan pahalta.)

Ei kommentteja: