20. toukokuuta 2008

Hyväkuntoinen vauva

Kotona on yhä edelleen ihana olla. Vauva ei tee muuta kuin syö ja nukkuu. Hän vetää koomat jo yhdestä daisarista, jotenka maitoa tuntuu piisaavan. Ja koskapa hän vain syö ja nukkuu, ei Perheen arki ole vielä juurikaan muuttunut Tiitelin tulemisen myötä. No, okei, sen verran on muuttunut ettei Perheen Äiti saa tarpeeksi unta öisin, mutta sehän ei ole mitenkään kummallista. Tottumuskysymys vaan.

Terkkari kävi tänään puntaroimassa Beiben. Syntymäpainoon on viikossa tullut 180 grammaa lisää eli hyvin menee maito poskiin. Hyväkuntoiseksi vauvaksi luonnehti terkka meidän Nyppyä. Multa täti nyppäsi tikit pois ja informeerasi että hyvin paranee haava.

Kylvyssäkin Juniori pulahti tänään. Ja nautti alkuihmetyksen jälkeen kovasti.

On tämä äitiyden alku jotensakkiin huomattavasti helpompaa näin toisella kierroksella. Ei tarvi opiskella tekniikkaa eikä suorittamista, voi antaa mennä vanhasta muistista ja nautiskella Hedelmästä. Mukavaa.

Ai joo, Esikon mielestä Vauvalla on ötökkänapa. Niinpä kai sitten. Onneksi se ötökkäosa tipahtaa kohta pois. Ja meikäläisen rintsikansuojukset on tisupiiloja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hieman myöhästyneet onnittelut toisesta pienestä tyttösestä!

T:Anna eli tutummin Ansku-Bansku