11. toukokuuta 2008

41+5

Siellä se Toukka vaan majailee, vetisessä kotelossaan. Olen hankkinut itselleni harmaita hiuksia ja pelotuksen aiheita lukemalla mm. että Jenkkilässä cytotecin valmistaja on kieltänyt lääkäreitä käyttämästä valmistetta synnytyksen käynnistyksessä. Syynä on lääkkeen käytöstä johtuneet naisten ja vauvojen kuolemat, kohdun repeämät sekä vauriot syntyville lapsille. Lähde: http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_190_2007_p.shtml Että onpa kiva mennä luottavaisin mielin napsimaan pillereitä... (No, olenhan toki ottanut tuota Kaameaa Kamaa ennenkin ja selvinnyt Lapsen kanssa hengissä ilman vaurioita.)

Jotta positiiviset ajatukset on mielessä. Aamuyöllä supisteli vähän kipiästi, mutta eipä tarpeeksi kun kerran nukahdin uudelleen. Mies ja Ipana olivat valmistaneet herkkuaamiaisen ja sain ihanan käsveskan äitienpäivälahjaksi. Sen voi huoleti viedä vesisateeseenkin kun materiaalina on käytetty autonrenkaan sisuskumia. Haa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kurja, kylläpä saat nauttia masusta viimeiseen asti! No, teen uuden lupauksen: kyllä se ipanoidu tulee pihalle viimeistään seuraavaksi äitienpäiväksi.

Halitukset!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaa olla vauvelilla hyvät oltavat masussa, kun ei millään sieltä tahdo pois!

Tsemppiä huomiselle (etkös huomenna ollut menossa käynnistykseen?), jos ei ennen sitä mitään tapahdu!

Hanna kirjoitti...

Tanja - Joo-o, tämä on yhä edelleen silkkaa nautintoa! Ehhehe! No, ensi viikolla samaan aikaan istun tässä ja joku lussuttaa tisua... :oD

Köllimölli - Kiitos tsempistä, sitä tarvitsen huomenna. Vähän melkein pelottaa jo.