25. huhtikuuta 2008

39+3

Hitsinvitsi kun pimperoluuta juilii. Kovasti juilii. Kipiästi! Sen siitä saa kun yrittää harrastaa liikuntoa ja siinä samalla ilahduttaa Lasta. Eilen nääs marssittiin leikkipuistoon ja kauppaan eikä matkaa ollut kuin reilu pari kilsaa, mutta tuskaa vain palkaksi saan.

Yöt alkaa olla hankalia. Välttämättä ei tarvi herätä vessaan kuin vasta aamun sarastaessa, mutta joka kerta kun kylkeä käännän, pitää herätä Suorittaan tämä Toimenpide. Siksi en käännäkään kylkeä kuin pari kertaa yössä ja siksi on hartiat jumissa ja lonkat tulessa ja sormet ja jalat krampissa. Että nautitaanpa nyt tästä ihanasta hehkeästä raskaudesta kun vielä voidaan!

Sairaalakassin pakkaus tuli eilen mieleeni. Veskaan kai pitäis laittaa huulirasva (ehdoton!!!), naamarasva, saippua, shampoo, dödö, kirja, imetysliivit ja itkuhälytin. Ja Beiben kotiuttamisasukin olisi hyvä katsoa valmiiksi, niin Miehen ei tarvisi arpoa Oikeaa Asukokonaisuutta. Armaani saa tuoda sen tullessaan jälkitoimituksena, samoin kuin minttukrokanttisuklaata, tuoremehua ja viinirypäleitäkin.

Esikoisen kanssa sairaalassa olemisesta on jäänyt hauska makumuisto: kultakalkkuna. Ennen Esikkoa mulle maistui mikä kalkkunaleike vaan, mutta sairaalassa oli tarjolla kultakalkkunaa ja se maistui mainiolta. Nyt yhdistän ko tuotemerkin siihen hyvänolontunteeseen, kun vieressä tuhnutti vastasyntynyt Nyytti ja ite söin hyvää iltapalaa (kultakalkkunaa, juustoa ja tomaattia rieskan päällä teen kera huuhdottuna alas) Nytteröä ihaillen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kipaisin täällä jokottelemassa... :D

Nuppunen muuten syntyi rv 39+5. Oikein hyvät viikot olisi siis sulla tänään kasassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulumisia kurkkaamassa, miten mä en ollenkaan oo tajunnu että sun la on jo huomenna? Mun kummipoika täyttää 9v vapun aikoihin, joskos tekin saisitte vappuvauvan? :)

Jaksamista viimepäiviin, toiv. odottelua ei ole enää pitkästi jäljellä :)

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, tämä on ehkä tyhmä kysymys, mutta jäi vaivaamaan, mihin itkuhälytintä tarvitsee siellä sairaalassa? En tiedä toki millainen on teidän synnytyssairaalanne ja käytännöt siellä, mutta ainakaan meillä ei sellaista sairaalassa tarvita.

Jaksamista sekä viimeisiin odotteluihin että tietenkin siihen ponnisteluun! :)

Hanna kirjoitti...

Köllimölli - Jokottelen minäkin, turhaan... ;o)

Aronia - Vappuvauva olisi kiva ylläri, totta tosiaan! :o)

Tiia - Esikoisen kanssa koin hankalaksi sen, että kun menin esim. syömään tai suihkuun, vauva jäi nukkumaan huoneeseen, enkä tietenkään kuullut jos hän heräsi ja kaipasi mammaansa. Siksi aion ottaa nyt itkuhälärin mukaan. Kiitos tsemppauksesta! :O)

Anonyymi kirjoitti...

Ah, tietysti! Itse kävin sairaalassa suihkussa aina niihin aikoihin, kun mies oli paikalla. Ja söin vauvan kanssa.

Viimeksi näköjään jäin hieman anonyymiksi Tiiaksi, joten nyt uudemman kerran ja koitetaanpa muistaa kirjoittaa se osoitekin tuohon. :)