15. huhtikuuta 2008

38+0

Neuvolakuuluminen: Beibi on kiinnittynyt lähtöalustaansa ja aloittanut laskeutumisen! Hippii! Sf-mitta oli tippunut sentin, ou jee! Alan kohta olla varovaisen toiveikas että Vauveli syntyy sittenkin ennen kuin pakotetaan ulos...

Kun vertailin sf-lukemia Esikon raskauden aikaisiin, niin silloin tällä samalla viikkomäärällä luku oli 34, nyt vain 30,5. Eikä mitta lähtenyt Esikoismahan kanssa ollenkaan laskuun, suureni vaan loppua kohti.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin vain blogisi ja ihastuin! Voi vauvakuumetta. Lueskelin entisiä tekstejäsi ja nyt olen ajan tasalla. Toivottavasti teillä menee hyvin siellä! Itse en ole vielä kokenut oman lapsen riemua, mutta kyllä se haaveissa koko ajan siintää. Voimia äidille ja koko perheelle!
Täysin hullaantunut Karoliina

Anonyymi kirjoitti...

Iiih! Ihanaa! Kohta sielläkin tuhisee ihana nyytti. Siis näähän ei sit yhtään huua eikä kitise eikä tee niksapaksoja ja pissaa vessanlattialle ja ruiki vessanseinille tuhdimpaa eikä mitään. Siis ihan hempeää vaaleanpunaista sifonkia vaan... Jaettu ilo on kaksinkertainen vai oliko se se vahingonilo... Kivaa! Eiku ihan oikeasti, nyt mua alkoi jännittää!

Anonyymi kirjoitti...

Voi jessus, mä en tajunnutkaan että olet jo noin pitkällä. Ei mene enää kauaa kun sulla on pieni tuhiseva paketti sylissäsi. :)

Ihanan haalarin ja bodyn olit löytäny! Eihän tollasia voi vastustaa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis Ansku-Bansku se tuossa edellisessä viestissä kirjotteli, unohdin laittaa nimen alle.

Anonyymi kirjoitti...

Oioi, täällähän alkaa olla lähtölaskenta käynnissä! Ties vaikka olisit jo tositoimissa ;) Hyvältä ainakin kuulostaa tuo kiinnittyminen ja sf-mitta. Aikanaan Nuppusta odottaessani neuvolan täti sanoi, että ei ole laskeutunut eikä kiinnittynyt, mutta niin vaan 21 tuntia tämän lausunnon jälkeen oli tyttö maailmassa. Että kyllä se ainakin laskeutui :D

Hanna kirjoitti...

Karoliina - Kiitoksia mieltä lämmittävist sanoista ja tervetuloa toistekin! :o)

Tanja - Hehee, perässä tullaan... Kiitos kun muistutit kuinka ihania ne Pruikkivat Nyytit onkaan! ;oD

A-B - En oikein itsekään tajua että tähän on jo tultu. Kuinkas näin pääsi käymään? Mihin se aika meni?

Köllimölli - Rohkaiseva laskeutumistarinasi antaa Uutta Toivoa! Tänks! BoD