11. huhtikuuta 2008

37+3

Energiapiikki on tasoittunut, ellei peräti tipahtanut miinukselle. Tämä päivä on ollut yhtä väsymystä ja nuokkumista. Yritin saada Esikoisen päikkäreille jo kymmeneltä kun itseäni väsytti niin jumalattomasti.

Sormet on turvoksissa. Aviosäädyn ilmoittavat rinkulat ei mene kuin toiseen niveleen asti ja kummastuttaa, että mitenkä ne on ikinä mahtuneet perille asti? Linea negra alkaa olla melkein selvästi näkyvillä. Raskausarpia on tullu kolmen hentosen viivan verran vasemman lonkan yläpuolelle. Vaikka saattaa ne olla vanhoja muistoja edelliseltä kerraltakin. Daisarit pruikkii ja ruutaa yhä edelleen ihan omaan tahtiin. Olo on kuin merinorsulla. (Tai mistäpä minä tietäisin miltä niistä tuntuu.)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla menossa rv 37+2 ja tissit ne on alkanut minullakin vuotamaan nyt hiukan enemmän, ei kivaa..
Ja niistä raskausarvista, kunpa minullakin olisi vaan muutama, mutta ei, kun koko vatsanahka navasta alaspäin ja lantion päältä on todellakin kuin revennyt. Kun olisi punaisella tussilla vedetty sentin välein viivoja. Ottaa päähän jo nyt minkänäköinen sitä on synnytyksen jälkeen, tuskin nämä tästä kamalasti vaalenevat.. Mutta tsemppiä loppu aikaan..