7. huhtikuuta 2008

36+6

Pienet vaatteet on kuivumassa, petivaatteet on pyörimässä koneessa. Seuraavaksi pyykkivuoroa odottelee sitterin ja kaukalon pehmusteet. Makkarin verhot on lyhennetty, Esikoisen makuukammioon on ommeltu kappa. Mun ja Miehen sänky pitää kääntää toisin päin, raijata pinnis sängyn viereen ja hoitopöytä Esikon kammarista vauvanhoitohuoneeseen. Vaatekaapista lähtee elfakorit vauvanhoitohuoneeseen ja tilalle asennetaan hyllyt, jotta Esikoisen kuteilla on paikka. Eteiseen on ommeltu ja asennettu verho kenkäkaapin eteen, Mies on vaihtanut keittiöön uuden lavuaarin (eikä ole edes kironnut kuin pari vaivaista kertaa!).

Pesimisvaihettakohan tämä lie?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan perheenlisäyksen johdosta!

Niitä pieniä vauvojen vaatteita on ihanan ripustella narulle ja pestä vaikka ei olisi edes tarve. niitä kun mahtuu niin paljon yhdelle narulle.

Täällä odotellaan vielä kolmisen kuukautta kakkosen syntymää.

Anonyymi kirjoitti...

Uijuijuijui, sullahan on kohta laskettu aika, apua, mihin se aika rientääkään! Vaikka eipä se laskettu aika mitään tarkoita oikeasti. Hmph.

Terkkuja Lauralta, hän oli epävirallisessa mittauksessa reilun 6 vk:n ikäisenä 6700 g. Liekö äitiinsä tullu? Ainakin komiammat on jalkamakkarat, Lauralla siis.

Hyviä vointeja!

Hanna kirjoitti...

Sasu - Kiitos onnitteluista! Mukava kun jätit merkin käynnistäsi. :o)

Taneli - Niinpä, mihin se aika meneekään? Kohta se loppuu kesken ja vaikka mitä on vielä tekemättä ennen Hhetkeä! Laura kasvaa aika mukavasti näemmä, hienoa! Eikös sua yhtään nolota jäädä kuopukselle kakkoseksi jalkamakkarakisassa? ;o)