18. maaliskuuta 2008

34+0

Neuvolauutisia: ei mitään uutisia. Verenpaine ok, pissa puhdasta, pötsi kasvaa keskikäyrää pitkin, painonnousu bueno. Beibe kellii nuppi alaspäin ja heiluttelee itseään kahden plussan verran ja pikku-pumppu jumputtaa hyvään tahtiin. Seuraava aikakin on vasta kolmen viikon päästä.

Esikoinen oli mukana neuvolassa. Tatti tuijotti vähän epäluuloisena kun makasin tutkimuslavetilla ja terkka paineli mun mahaa. Vauvan sydänääniin Tuleva Isosisko tuumasi oho!

Olo on ihan jees. Maha on aika painava ja tuntuu koko ajan, mutta mitään paikkaa ei kolota kohtuuttoman paljon. Tai oikeastaan ollenkaan. (Paitsi maha-tissakeväliä, mutta sehän on ihan tavallista. Ei oikeastaan edes mainitsemisen arvoista.)

Energiaa kaipaan. Sitä ei vaan ole. Kaikki kotihommat vaatii Ponnistelua. Mikään ei huvittaisi, ainakaan mikään muu kuin rötväys. Laiska Mato olen, mutta tänään parannan tapojani sen verran että menen pitkästä aikaa kävelylenkille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on mahtava tyyli kirjoittaa! Juttujasi lukee oikein mielellään, vaikkei aihe itselle vielä ajankohtainen olekaan. Tosi lukijaystävällistä ja oivaltavaa, elämänläheistä tekstiä. Voimahaleja raskauden loppuvaiheille, oot varmasti loistava äiti.

Anonyymi kirjoitti...

Nautihan täysillä rötväysmahdollisuudesta, nyt kun sellainen on...!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ja rentouttavaa pääsiäisenaikaa koko perheelle! Muistahan rötväillä aina kun mahdollista ;)

Terkuin, Aronia

Hanna kirjoitti...

Katri - Kiitos palautteesta! Olen ihan samaa mieltä kanssasi! ;o)

Köllimölli & Aronia - Rötvätty on. Jatkan kuitenkin vielä harjoituksia... :oD