21. tammikuuta 2008

25+6

99 päivää laskettuun aikaan! Iik! (Oikeestaan jippii!!!!)

Tissakkeiden evoluutio maitobaariksi on edennyt vaiheeseen kaksi. Ne on ruikkineen yöllä esimaitoa. Mikäli homma etenee kuten ekalla kerralla, saan pian koisia rintsikat päällä, monta suojusta kuppeihin tungettuna ja pyyhe levitettynä sängylle, ettei joka paikka olisi kellertävässä tahmassa.

Oon mietiskellyt sairasloma-ajatuksia. Mietiskelin, että taidan varoittaa Pomoa, että oon mietiskellyt sellaisia. Eilenkin poltteli vatsan yläosaa niin että piti kitistä, vaikken tod istunut paikoillani 7:ää tuntia kuten töissä. Että kyllä on kurjaa ja surkeaa. Ja kaiken lisäksi rautatabut on vaikuttaneet kakan koostumukseen niin, että sen punnaaminen ja pyyhkiminen on sangen työlästä ja tuskallista. SURKEAA ON!

Ihanaa onpi se, että Juniori liikkuu kovasti ja on aktiivinen. Hän on alkanut pynnertää itseään mahanahkaa vasten niin kovasti, että näyttää välillä ihan kuin ihon alla hilluisi alien. Ja Esikoinen paijjaa ’auvaa. Pussaa navan seutua ja silittää, välillä painaa posken kiinni 'auvaan ja on aiiii. Hellittelysession päätteeksi hän kiskaisee puseron paikalleen ja sanoo ’eihei.

Ei kommentteja: