17. joulukuuta 2007

20+6

Mahalaisella on hikka. Hän hytkyy rytmikkäästi. Suloista.

Tajusin yhtäkkiä, että enää on vaivaiset kolme kuukautta äitiysvapaan alkuun! Aika rientää sangen nopeasti! Kaikenlainen työmotivaatio loppui kyllä tuohon oivallukseen... Oon yrittänyt kysellä seuraajaa tietyille hommilleni, mutta vielä sellaista ei ole määrätty. Kannattais, niin voisin opastaa ennen kuin jään pois.

Ai joo, sellainen valituskertomus kerrottakoon, että selkä reistasi ikävästi lauantaisen reippailun jälkeen. Jonnekin alaselän ja kankun väliin pisti niin pirkuleesti, etten voinut varata oikealle jalalle ollenkaan. Ja aamulla sormet oli jäykät kuin kohmeiset nakit. Samoja oireita kuin Esikoisraskaudessa.

Ei kummoisempia kuulu hautomoon. Elämä tuntuu hyvältä. Mieskin tunsi eilen eka kerran kun Juniori monotti. Haa!

3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Siis häh, kirjoititko mun postauksen? :) Mäkin havaitsin ekan hikan toissapäivänä. Epäilin kyllä sitä hiukan - voiko näin varhain olla jo hikkaa, mikä pitäis olla keuhkojen ym. kehitysvaihe? Mut ilmeisesti sitten voi!

Ja mullakin meni selkä pahaan kuntoon lauantaina. Mä reippailin jouluostoksilla ja loppupäivän olisin tarvinnu rollaattoria :( Mainitsemasi oire on muuten iskiasta. Mulla on selvästi lantio löystyny ja tosi kipeä iskias on yks sen oire...

Mulla alkaa "mammaloma" eli ekaks kesälomat ym. jo kahden päivän päästä, ajattele! Viikkoja nyt siis vasta 23+1.

Mukavaa odotusta!

Anonyymi kirjoitti...

moi! :) olenpa vaan satunnainen lukija kirjoittelemassa sinulle pari sanasta toivomuksesi mukaan. on hauskaa lukea kirjoituksiasi :)

voimia sinulle. koitahan kestää kaikkia vaivoja ja nauttia samalla elämästä!

Hanna kirjoitti...

Inka - Oijoi, ihanaa kun pääset jo nyt löhöilemään lomalle (ehhehe)!

Päivi - mukava kun jätit jäljen! :o)