23. maaliskuuta 2008

34+5

Olisi hirveät himarit käydä Kunnon Lenkillä, vetää menemään sellaista vauhtia että hippulat vinkuu. Mutta ei. Tätä ruhoa voi liikutella vain tössyvauhdilla, sellaisella että klenkkaavat lonkkavikaiset mummotkin jättää nielemään pölyä. Ipanuskin kävelee pätykkäkintuillaan nopeampaa kuin mä. Pöh.

Oon hoksannut, että tuntuu iljettävältä kun istun lattialla jalat ristissä, kumarrun eteenpäin ja maha koskettaa jalkaan. Yök! Aivot ei heti hoksaa, että mikä kosketti koipeen ja mikä tuntui mahanahassa. Aluksi sitä melkein säikähtää ja sitten puistattaa. Kumpikaan koskettava osapuoli ei tunnu omalta.

Eilen rikoin rankalla kädellä raskausajan ruokailutabuja. Söin varmaan yli puolet briejuustoklöntistä! Iik! Kauhea mutsi! Ehdoin tahdoin asettaa Syntymättömän Lapsensa lattiiksi listerialle kun ei pysty pitämään himojaan kurissa! Olisi himottanut kauheasti ottaa valkkaria juuston ja keksien seuraksi, mutta sen hingun kuitenkin blokkasin kokonaan. Hyvähyvähyvä! (Otan taatusti vahíngon takaisin kun Juniori on ulkoistettu...)

Ei kommentteja: