5. huhtikuuta 2009

Ylistetty olkoon Räkäruuta!

Nuharintama on väistymään päin. Sitä kuitenkin on kestänyt niin kauan, että Tillikainen on tottunut räkäruutaan (eli nenäfriidaan) niin, ettei enää edes viitsi karjua kun sillä nokan imasen puhtaaksi.

Kaikista paras asento tähän toimenpiteeseen on sellainen, että istutaan haara-asentoon lattialle, pistetään baby jalkojen väliin niin että pää on reisien välissä ja kädet jalkojen alla. Ipana ei saa heilutettua päätä eikä handuja, jolloinka nenäimurin käyttö on sangen helppoa, varsinkin kun itsellä on molemmat kädet vapaana. Tuo oraalinen räkäruuta niin kätevä kapine, että ihmetyttää miten ollaan tultu toimeen Isosiskon nuhanenän kanssa ilman sitä!

Asiasta toiseen: Nahkakuulan hiukset on alkaneet kasvaa huomattavaa vauhtia. Hiuksisto on väriltään valkoisen vaaleaa, melkein harmaata, ja laadultaan enempi teräsvillaa kuin silkkiä. Vähän vaikuttaisi, että hiuksista voisi tulla kiharat. Olisihan se ihan kiva jos Tilli perisi mun vankemmanpuoleiset hiukset, eikä isänsä hentoisia hahtuvia kuten siskonsa.

2 kommenttia:

Rust In Peace kirjoitti...

Hei, löysinpä tässä juuri blogisi ja taidan alkaa seuraamaan, kun oli niin hauskasti kirjoitettua juttua. Mukavaa tiistaita toivotellen, RustInPeace

http://ollykka.blogspot.com/

Hanna kirjoitti...

Rust in Peace, onpa kiva saada uusi lukija! :oD