10. huhtikuuta 2009

Leikkikamut

Siskokset Nuppi Nahkakuula ja Pinsessa Ammeliese on alkaneet leikkiä yhdessä. Suosituin yhteinen aktiviteetti on Suuri Tuolinjalkaseikkailu. Se pitää sisällään ryömimistä/konttausta keittiönpöydän alla, hirmuista kikatusta, tuolien siirtelyä, satunnaista pään kopsahdusta, lisää kikatusta, runsaasti kirkumista ja yleistä ilakointia. Ilmeisesti siskokset jahaavat toisiaan vuorotellen, ja säännöistä on päästy erinomaisen hyvin yksimielisyyteen ilman verbaalista kommunikointia.

Tytöt ovat aloitteneet myös painiharkat. Pinsessa Ammeliese nakkelee Nahkakuulaa puolinelsoneilla pitkin mattoa, eikä Nuppi ole moksiskaan vaikka onkin aina alakynnessä. Onneksi Nahkiksen ruumiinrakenne on melkoisen vankka, jotenka suurta huolta litistymisestä ei ole. (Ja Nuppelista lähtee kyllä ÄÄNTÄ kun hän on saanut tarpeekseen kreikkalais-roomalaisesta tyylistä.)

DSC06551 by you.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Sama leikki samoilla säännöillä toimii myös täällä, pöydänalusseikkailu. Vanhassa kodissa se oli verhontakanaseikkailu mutta täällä kun verhoja ei ole niin pöytä ajaa saman asian. Painiin ei olla vielä päästy, onneks. :)

Rust In Peace kirjoitti...

Tsihii, joo, sisarukset on elämän suola :D Tuli mieleen nyt jo varhaisteini-iässä olevien poikieni yhteiset hassut leikit...

Hanna kirjoitti...

Hanna - :oD

Rust In Peace - Välillä melkein säälittää Esikoinen kun hän on joutunut olemaan elonsa ekat reilu kaksi vuotta ilman Siskoa. Sisaruus on todellakin parasta mitä jälkeläisilleen voi antaa. :o)

Rust In Peace kirjoitti...

Tiedän tunteen :) Meillä esikoinen "kärsi" (vai kuitenkin nautti?) yksinolosta lähes tasan 3 vuotta. Sen jälkeen onkin ollut aina kaveri vieressä... niin hyvinä kuin pahempinakin päivinä ;)